Baby box zwart

Een must have voor je pasgeboren kindje is een baby box. Deze zet je meestal in de woonkamer en is handig om je baby tussendoor neer leggen voor een slaapje of als je je handen even wilt vrij maken. Omdat je wilt dat de box goed aansluit bij je interieur is de kleur erg belangrijk en veel mensen kiezen dan ook voor een zwarte baby box. Een zwarte box is namelijk neutraal waardoor deze makkelijk bij de rest van het interieur past. Zeker als je een industrieel of modern interieur hebt kan de baby box zwart hier mooi bij passen.

De meeste zwarte baby boxen zijn in hoogte verstelbaar. Dit is fijn omdat je dan in het begin de draagplank hoog kunt laten staan. Op die manier hoef je je minder diep te bukken als je baby in de box wilt leggen of eruit wilt halen. Wordt je kindje wat ouder? Dan kun je de plank naar beneden plaatsen en heeft je kindje meer mogelijkheden om te spelen en te staan zonder uit de baby box zwart te vallen.

Baby box zwart met lade

Een zwarte baby box met lade is super handig omdat je door de lade extra opbergruimte creëert voor in de babykamer! Omdat de lade wel op de grond zit, is het niet handig om hierin spullen op te bergen die je dagelijks nodig hebt. Maar je kunt in de lade van de box wel bijvoorbeeld kleding opbergen die je baby nu nog niet past of de extra voorraad luiers.

Zonder lade

Natuurlijk zorgt een box box met lade voor extra opbergruimte, maar een baby box zonder lade heeft ook voordelen! Zo kun je bij een box zonder lade makkelijker eronder schoonmaken, dus minder kans dat stof zich eronder ophoopt. Bovendien geeft het ook een ruimtelijker aanzicht. Daarnaast is een zwarte box zonder lade vaak wat goedkoper omdat er minder materiaal gebruikt is.

Ronde baby box zwart

Ook een ronde baby box zwart zie je steeds vaker! Rond past dan misschien niet zo handig in die ene hoek, het is wel een speelse vorm die een mooie toevoeging kan zijn aan je interieur! Ook is er de zwarte baby box rond verkrijgbaar met wieltjes. Op die manier kun je de box makkelijk door de kamer verplaatsen zonder dat je deze hoeft op te tillen wat belastend kan zijn voor je rug.

Babybox inklapbaar zwart

Heb jij niet altijd een box nodig? Bijvoorbeeld alleen op die dag in de week dat je kleinkind er is? In dat geval is het misschien handig om voor een inklapbare babybox zwarte te kiezen. Deze kun je namelijk na gebruik eenvoudig inklappen waardoor de baby box nog maar weinig ruimte inneemt en in een hoekje gezet kan worden of onder het bed geschoven kan worden. Een zwarte babybox inklapbaar is trouwens ook handig voor bijvoorbeeld op de camping of voor in je vakantiehuisje.

Zelf de babybox zwart verven

Heb je een (oude) babybox en wil je die zelf de babybox zwart verven? Dat kan! Echter er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten.

  • Kies altijd voor een watergedragen lak. Deze bevat minder schadelijke stoffen voor de baby en voor jou tijdens het verven en is bovendien ook nog eens beter voor het milieu.
  • Voordat je begint: schuur de box licht op met fijn schuurpapier en ontvet daarna de babybox.
  • Voor het beste resultaat om de babybox zwart verven, breng je minimaal twee lagen aan.

Wij kwamen deze leuke en duidelijke uitleg van kleurvol wonen tegen over je babybox zwart verven!

Zwart in huis
Logo