Badplank zwart

Af en toe is het heerlijk om een relax avond door te brengen in bad. Als je langer in bad gaat dan wil je waarschijnlijk ook een aantal spulletjes bij de hand hebben. Een badplank zwart is in dat geval super handig! Bovendien staat de zwarte variant mooi als je ook andere elementen van die kleur in je badkamer hebt, bijvoorbeeld een zwarte douchecabine en zwarte kranen.

Onze Top 10 zwart badrekje

Zwarte badplank kopen

Een zwarte badplank of badrekje heeft vaak een aantal uitsparingen / opties om makkelijk producten kwijt te kunnen. Vaak is er een gleuf of opstaand rekje om je tablet in te zetten. Hierdoor hoef je de tablet niet vast te houden, maar kun je hem neerzetten en kun je je handen lekker warm in bad houden. Een voordeel dat als je kiest voor een plank met opstaand rekje is dat je deze ook kunt gebruiken voor het lezen van een boek. Bij een gleuf wordt je namelijk beperkt door de dikte van de gleuf.

Andere opties zijn een specifiek plekje voor je mobiel of een inkeping voor je wijnglas. Maar natuurlijk kun je ook een biertje of iets anders op de badplank zwart neerzetten! Let bij de aankoop van je zwarte badplank erop wat jij handig vindt. Ga je meestal in bad met een glaasje wijn of een glas fris? En hoe dik is je tablet zodat je ook zeker weet dat deze in de gleuf past of een opstaand rekje toch beter is!

Badplank zwart hout

Hout is het meest voorkomende materiaal voor een badplank of badrekje. Hierbij zijn er twee veelvoorkomende houtsoorten: bamboe en eiken. Een bamboe badplank heeft vaak een wat modernere uitstraling. Een eiken badplank heeft vaak een wat authentiekere uitstraling. De laatste meestal ook duurder. Bamboe is vaak echter een duurzamere keuze.

Combineer je zwarte badplank met andere badkamer accessoires zoals een zwarte vloerwisser en zwarte prullenbak.

Zwart in huis
Logo