Dressboy zwart

Ben jij op zoek naar een dressboy zwart voor in de slaapkamer? Deze kledingstandaard is super handig voor als je je kleren voor morgen alvast wilt klaar hangen of de kleiding die je vandaag gedragen hebt even wilt laten luchten. Of handig wanneer je je outfit net gestreken hebt en je deze alvast wilt klaar hangen om straks aan te trekken! Een dressboy zie je ook wel eens in de betere hotels, dus als je deze thuis hebt, kan dit ook voor een zekere mate van luxe zorgen! Een dressboy wordt trouwens ook wel eens in Nederland een kleding boy of kleding butler genoemd.

Onze Top 10 favoriete zwarte dressboy

Wat is een dressboy?

Misschien ken je het woord dressboy niet, maar je hebt er vast al eens eentje gezien. Een dressboy is namelijk een soort standaard om je kleren op te hangen. Vaak zie je deze dan ook in de slaapkamer. Hier kun je de kleren ophangen die je die dag aangehad hebt om ze te laten luchten voordat ze weer de kast in gaan of je kunt de kleren voor de volgende dag alvast klaar hangen. Een dress boy wordt vaak gebruikt door mannen om hun overhemd en/of kostuum klaar te hangen, maar kan natuurlijk net zo goed gebruikt worden voor vrouwenkleding.

Waar moet je op letten bij het kopen van een dressboy?

Natuurlijk is het kopen van een dressboy ook een kwestie van smaak. Toch geven we je graag een aantal tips waar je op kunt letten bij de aankoop van jouw dressboy zwart.

De vorm

Een kleding boy kun je in vele verschillende vormen kopen. Hierbij gaat het niet alleen om het design, maar ook om de functionaliteit. Kun je er één of meerdere kledingstukken op kwijt? Welke kledingstukken zijn dat? Is er bijvoorbeeld een aparte hanger om je jasje over te hangen en wat nog meer?

Soms zijn er ook dressboys die de mogelijkheid hebben om accessoires aan op te hangen. Bijvoorbeeld een ceintuur, stropdas of juwelen. Op die manier kun je je complete outfit in één keer bij elkaar plaatsen. Liever meer ruimte? Kijk dan eens naar een zwart kledingrek. Of kies voor een andere vorm en kies voor een decoratieve ladder om je kleding aan op te hangen.

De afmeting

Afhankelijk van de vorm heb je ook te maken met een bepaalde afmeting. Let er op dat de dressboy zwart niet te groot wordt voor in de slaapkamer. Je wilt er namelijk wel nog makkelijk omheen kunnen lopen.

Het materiaal

De zwarte dresboy is meestal van metaal of van hout gemaakt, soms een combinatie van beide. Het metaal is trouwens meestal RVS of gepoedercoat zwart staal.

De prijs

De prijs voor een dressboy zwart kan best uiteen liggen. Hij is al te koop vanaf enkele tientjes, maar de duurdere exemplaren kosten meer dan 100 euro. De prijs is onder andere afhankelijk van het materiaal, maar ook of de dressboy van een bepaald merk is.

Als je een dress boy van de Leen Bakker of Jysk koopt, dan heb je meestal een goedkoper exemplaar. Let er echter wel op dat een goedkoop exemplaar voldoende stevigheid biedt zodat deze functioneel is en lang meegaat.

Luxe dressboy zwart

Niet iedereen heeft een dressboy in de slaapkamer. Het hebben van een zwarte dressboy geeft dus al een bepaalde luxe uitstraling. Je kunt dit echter vergroten door voor een luxe dressboy te kiezen. Deze luxe wordt vooral gehaald uit de kwaliteit van het materiaal en de mogelijkheden. Hoe beter het materiaal en de afwerking is en hoe meer mogelijkheden, des te meer je het gevoel krijgt van een luxe dressboy.

Dressboy Leenbakker

Nagoya - zwart - Dressboy Leen Bakker

34,99 in stock
TradetrackerProducts leenbakker.nl
Laatste update was op: 8 oktober 2022 17:15

Dressboy Nagoya is een zwart metalen dressboy van Leen Bakker. Met zijn neutrale uitstraling ziet de dressboy er mooi uit, maar het is natuurlijk vooral heel praktisch. Goed prijs/kwaliteit verhouding!

Zwart in huis
Logo