Etagère zwart

Ben jij op zoek naar een zwarte etagère om lekkere hapjes of een complete high tea op tentoon te stellen? Wij zetten de leukste etagère zwart voor je op een rij! Het heet etagère omdat het bestaat uit meerdere kleine dienbladen die boven elkaar geplaatst zijn. Een ander woord dat soms gebruikt wordt is serveertoren. Dit woord is heel beschrijvend: het is een torentje van verschillende lagen om eten op te serveren.

Meestal zijn het dus twee tot vier etages. Deze dienbladen of plateaus kun je gebruiken voor het presenteren van eten zoals hapjes. Doordat een zwarte etagère de hoogte ingaat, kun je veel eten kwijt zonder dat het veel plek op de tafel kost.

De plateaus van een etagère zwart zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen. Je ziet veel ronde plateau’s maar ook vierkante en rechthoek. De stijl kan meer klassiek of modern zijn. Bovendien kun je kiezen uit verschillende materialen zoals hout (bamboe), metaal of porselein.

Wanneer gebruik je een etagère?

Een etagère dient als doel om eten op een mooie manier te presenteren. Deze kun je gebruiken tijdens de kerst, verjaardagen of andere momenten dat je iets te vieren hebt of bezoek hebt. Maar natuurlijk is er eigenlijk geen speciale gelegenheid nodig en kun je hem gewoon elke dag gebruiken!

Waar moet je op letten bij het kopen van een etagère zwart?

  • De afmeting. Hoe groter de serveertoren hoe meer eten je erop kunt uitstallen, maar het is belangrijk om na te denken waar je deze plaatst. Komt deze namelijk op je eettafel te staan en is deze niet zo groot? Dan wil je ook een etagere die niet te groot is zodat er aan de tafel nog voldoende ruimte overblijft voor de borden, de glazen en het bestek.
  • Het aantal lagen. Het meest gangbare is dat je kiest voor een etagère met twee tot vier lagen. Het betekent echter niet automatisch dat hoe meer lagen je hebt hoe meer eten je kunt serveren. Soms heb je meer oppervlakte met een zwarte etagère met twee grote lagen dan eentje met drie lagen die steeds kleiner worden.
  • Het model. Wil je een serveertoren die modern is of liever klassiek? Eentje die luxe uitstraalt of eenvoud zodat het eten beter opvalt? Kijk hierbij ook naar de rest van je servies en wat hierbij het beste matched.
  • Het materiaal. Meestal heb je twee materialen die gebruikt worden; de plateau’s zijn van een materiaal gemaakt en de houder van een ander materiaal. Soms kan het echter hetzelfde zijn of is de etagère zwart zelfs uit één stuk gemaakt. Veel gebruikte materialen zijn: metaal, hout, porselein en kunststof.

Zwart in huis
Logo
Enable registration in settings - general