Keukentrolley zwart

Heb jij te weinig ruimte in je keuken? Dan is het misschien een goed idee om een keukentrolley zwart te kopen. Een keukentrolley zorgt namelijk voor extra opbergruimte. Bovendien kun je ook kiezen voor een variant met een werkblad zodat je ook extra werkruimte hebt. Handig als je kastruimte of aanrecht te kort komt!

Onze Top 10 keukentrolley zwart

Onze favoriet: zwarte keukentrolley Xenos

Voor veel producten zijn wij fan van de Xenos. Zo ook nu! De zwarte keukentrolley van Xenos is namelijk mooi vormgegeven, gemaakt van staal en heeft drie etages. Door de drie etages kun je er extra veel (kleinere) spulletjes in kwijt. Omdat deze trolley ook wieltjes heeft, is hij makkelijk verplaatsbaar. Als laatste kun je hem ook redelijk makkelijk zelf in elkaar zetten. En ook voor de prijs hoef je het niet te laten!

Waar moet je op letten bij het kopen van een zwarte keukentrolley?

Twee of drie etages

De meeste zwarte keukentrolleys hebben twee of drie etages. Als je kiest voor een zwarte trolley met drie etages, dan heb j eextra ruimte om meer spullen in op te bergen. Maar als je kies je voor een uitvoering met twee etages dan heb je als voordeel dat de ruimte tussen de verschillende etages hoger is waardoor je andere artikelen hierin kunt opbergen. Denk hierbij aan flessen of je pannenset. Een keukentrolley zwart met extra ruimte voor flessen is trouwens ook leuk te gebruiken als (rijdende bar).

Wel of niet een trolley op wieltjes?

De meeste keukentrolley’s hebben wieltjes. Op die manier kun je ze makkelijk verplaatsen, wat ook weer handig is tijdens het schoonmaken. Echter als je kiest voor een versie zonder wieltjes, dan is deze wat stabieler. Dit is weer handig als je bovenop een werkblad hebt en je lekker wilt snijden en hakken zonder dat je weg kunt rollen.

Het Materiaal

Keukentrolleys zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal, kunststof en gecombineerde materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om het juiste materiaal te kiezen dat past bij je behoeften. 

Keukentrolley zwart metaal

Metaal is een van de favoriete materialen om een keukentrolley van te maken. Vaak wordt hier staal voor gebruikt, zodat het stevig maar toch ook lekker licht is.  Het metaal heeft dan een mooie zwarte coating. Meestal is dit trouwens mat zwart, maar het kan ook hoogglans zijn. Ook roestvrij staal zie je soms terug.

Heb je toevallig ook een zwart wijnrek of kruidenrek in je keuken? Zorg dan dat beide producten op elkaar afgestemd worden, bijvoorbeeld dat beide van metaal zijn en een industriële look hebben. Op die manier wordt jouw keuken een beter geheel.

Hout

Zwarte houten trolleys stralen warmte en elegantie uit. Echter deze zul je niet vaak tegenkomen, omdat de meeste houten trolleys gemaakt zijn van onbehandeld hout. Een trolley gemaakt van zwart hout, zie je dus minder, maar ze zijn er zeker. Ze hebben vaak een tijdloze uitstraling waardoor ze makkelijk in elk interieur passen. Bovendien kun je het behandelde hout makkelijk afnemen met een vochtige doek.

Kunststof

Kunststof trolleys zijn meestal lichtgewicht en gemakkelijk schoon te maken. Echter soms kunnen ze ook wat wiebelig aanvoelen. Zorg ervoor dat het materiaal duurzaam is en bestand tegen dagelijks gebruik in de keuken.

Het werkblad

Het werkblad van de keukentrolley zwart is een belangrijk aspect om in gedachten te houden. Een stevig en ruim werkblad biedt extra werkruimte in je keuken, wat handig kan zijn bij het bereiden van maaltijden of het serveren van gerechten. Zorg ervoor dat het werkblad gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vocht en warmte.

Badkamer trolley zwart

Een trolley hoef je trouwens niet alleen in de keuken te gebruiken. Sowieso ben jij natuurlijk vrij waar in huis je deze gebruikt, maar een trolley wordt ook vaak in de badkamer gebruikt. Een badkamer trolley zwart is vaak een wat kleinere versie.  Je kunt dan bijvoorbeeld crèmes, extra flessen shampoo en de föhn hierin opbergen. Je kunt kiezen voor metaal, maar ook een kunststof uitvoering is heel prettig op de badkamer omdat deze niet kan roesten.

Zwart in huis
Logo