Keukentrolley zwart

Heb jij te weinig ruimte in je keuken? Dan is het misschien een goed idee om een keukentrolley zwart te kopen. Een keukentrolley zorgt namelijk voor extra opbergruimte. Bovendien kun je ook kiezen voor een variant met een werkblad zodat je ook extra werkruimte hebt. Handig als je kastruimte of aanrecht te kort komt!

Top 10 keukentrolley zwart

Twee of drie etages

De meeste keukentrolley’s hebben twee of drie etages. Als je kiest voor een zwarte trolley met drie etages, dan kun je hier meer artikelen in opbergen. Maar als je kies je voor een uitvoering met twee etages dan heb je als voordeel dat de ruimte tussen de verschillende etages hoger is waardoor je andere artikelen hierin kunt opbergen. Denk hierbij aan flessen of je pannenset. Een keukentrolley met ruimte voor flessen is trouwens ook leuk te gebruiken als (rijdende bar).

Wel of niet een trolley op wieltjes?

De meeste keukentrolley’s hebben wieltjes. Op die manier kun je ze makkelijk verplaatsen, wat ook weer handig is tijdens het schoonmaken. Echter als je kiest voor een versie zonder wieltjes, dan is deze wat stabieler. Dit is weer handig als je bovenop een werkblad hebt en je lekker wilt snijden en hakken zonder dat je weg kunt rollen.

Keukentrolley zwart metaal

Metaal is een van de favoriete materialen om een keukentrolley van te maken. Vaak wordt hier staal voor gebruikt, zodat het stevig maar toch ook lekker licht is. Het metaal heeft dan een mooie zwarte coating. Meestal is dit trouwens mat zwart, maar het kan ook hoogglans zijn. Heb je toevallig ook een zwart wijnrek of kruidenrek in je keuken? Zorg dan dat beide producten op elkaar afgestemd worden, bijvoorbeeld dat beide van metaal zijn en een industriele look hebben. Op die manier wordt jouw keuken een beter geheel.

Badkamer trolley zwart

Een trolley hoef je trouwens niet alleen in de keuken te gebruiken. Sowieso ben jij natuurlijk vrij waar in huis je deze gebruikt, maar een trolley wordt ook vaak in de badkamer gebruikt. Een badkamer trolley zwart is vaak een wat kleinere versie.  Je kunt dan bijvoorbeeld crèmes, extra flessen shampoo en de föhn hierin opbergen. Je kunt kiezen voor metaal, maar ook een kunststof uitvoering is heel prettig op de badkamer omdat deze niet kan roesten.

Zwart in huis
Logo