Kledingrek zwart

Heb jij op je slaapkamer niet zoveel ruimte omdat je misschien op een studentenkamer woont? Of houd je ervan om je kleding direct te kunnen zien? Dan is een kledingrek geschikt voor je! Met een zwart kledingrek kun je je kleding allemaal netjes ophangen en direct zien waar je die dag uit kunt kiezen. Een basis kledingrek bestaat alleen uit een stang. Veel kledingrekken zijn echter uitgebreid met een schoenenrek onderaan, haken aan de zijkant en/of extra legplanken. De meeste kledingrekken zijn van metaal gemaakt. Maar je hebt ook varianten waarin hout is verwerkt, bijvoorbeeld als er extra legplanken zijn. Soms word een kledingrek ook garderoberek of garderobestandaard genoemd.

Top 5 zwarte kledingrekken

Kledingstang

Misschien ben je niet op zoek naar een kledingrek, maar juist naar een kledingstang. Het verschil is dat een rek vrijstaand is en een kledingstang wordt bevestigd aan de muur. Doordat je de kledingstang aan de muur bevestigt, neemt deze minder ruimte aan. Nadeel is dat je moet boren en de stang stevig moet vastzetten. Ook bij de kleding stang zijn er verschillende modellen en worden ze meestal gemaakt van metaal.

Zwart kledingrek steigerbuis aan de muur

Een kledingrek wat de laatste jaren enorm gegroeid is, is het maken van een steigerbuis kledingrek. Een kledingrek steigerbuis zwart kun je kant en klaar kopen, maar je kunt het ook zelf maken.

Acaza Kledingrek - Metaal - Zwart/Bruin - Vergrendelbare Wielen

92,00 in stock
Laatste update was op: 13 augustus 2023 11:30

Dit hangrek heeft een industrieel design door de mat zwarte steigerbuizen en rustieke plank.

Zwart in huis
Logo