Loungeset zwart

Een zwarte loungeset is heerlijk om in je tuin op te zitten en te relaxen! Een loungeset zwart bestaat meestal uit meerdere onderdelen. Als de loungeset modulair opgebouwd is, dan heb je verschillende elementen om op te zetten. Bovendien zit er ook een tafeltje bij en mogen de kussens niet ontbreken natuurlijk!

Opstelling

Alle loungesets bestaan minimaal uit zitelementen en een tafeltje. De zitelementen kunnen losse stoelen zijn, maar heel vaak zin het ook een of meerdere banken. Bij banken is ook de hoekopstelling heel populair. Er wordt gesproken van een loungeset als je er lekker in kunt zitten om bijvoorbeeld een drankje te doen en te kletsen. Eten is vaak lastiger omdat er slechts een kleine, lage tafel bij zit.

Hartman Dion All Weather Sunbrella Loungeset

914,99 in stock
Laatste update was op: 13 september 2022 15:21

Ultiem genieten in de tuin, doe je op de Dion loungeset van Hartman. Hij geeft je terras meteen een moderne uitstraling. Geniet er met z'n vieren van, of zak lekker alleen onderuit. Fijn: hij is gemaakt van weerbestendig Sunbrella. Bestel Hartman Dion All Weather Sunbrella Loungeset online bij...

Wicker

Wicker is een heel populair materiaal voor tuinmeubilair, zo ook voor zwarte loungesets. Als je kiest voor een loungeset zwart wicker, dan heb je een aantal voordelen:

  • Het materiaal kan goed tegen de weersinvloeden zoals zon en regen.
  • Het materiaal is licht zodat je de loungeset of onderdelen makkelijk kunt verplaatsen.
  • Het materiaal is sterk, hierdoor gaat je loungeset lekker lang mee.
  • Wicker is makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Zwart in huis
Logo