Tuintafel zwart

Een zwarte tuintafel kan een mooie aanvulling zijn je tuinstoelen. Wil jij liever een complet set met tafel en stoelen en waar je lekker kunt chillen en borrelen? Kijk dan eens naar de zwarte lounge sets.

Top 10 Tuintafel zwart

Vorm

In principe kun je kiezen uit een drietal vormen voor je tuintafel. Een ronde tuintafel, vierkant of rechthoek.

Kunststof

Een zwarte tuintafel van kunststof heeft een tweetal voordelen: ze zijn meestal goedkoper dan andere materialen en ze zijn lichter. Doordat ze lichter zijn is een kunststof zwarte tuintafel makkelijker te verplaatsen. Handig als je verschillende plekken in je tuin hebt waar de zon schijnt. Ondanks dat een kunststof tuintafel vaak goedkoper is, hoeft het geen slechte kwaliteit te zijn. Kunststof kan ook jaren meegaan. Wel kan de zwarte kleur verschieten en is het verstandig om tijdens de winter een hoes over de zwarte tuintafel te plaatsen.

Hout

Ook hout is een veelvoorkomend materiaal voor een zwarte tuintafel. Hout geeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Echter het hout moet wel goed behandeld zijn zodat het bestand is tegen zon en regen. Vaak wordt er teak hout gebruikt.

Zwarte opvouwbare tuintafel

Een zwarte opvouwbare tuintafel is niet alleen super handig voor op de camping, maar kan ook handig zijn om thuis te gebruiken. Als je niet zoveel ruimte in je tuin hebt, kun je deze tafel alleen gebruiken als je meerdere mensen op bezoek krijgt en de rest van de tijd de zwarte opvouwbare tuintafel opbergen. Ook in de winter is het een makkelijke tuintafel om op te bergen.

Casaria Opvouwbare tuintafel zwart polyrattan look 180x75x73cm

82,95 in stock
Laatste update was op: 25 februari 2023 20:28

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Zwart in huis
Logo