Zwart behang

Zwart behang voor een luxe uitstraling

Natuurlijk kun je de muur gewoon zwart verven, maar je kunt ook kiezen voor zwart behang! Zwart behang geeft de muur net dat beetje extra! Nu is er weinig extra zwart behang. Het meeste zwarte behang heeft tot een motief of print. Onderstaand een mooi voorbeeld van het kwalitatief goede behangmerk Graham & Brown. Hier zie je een mooi zwart behang met krokodil motief. Hierdoor krijgt de standaard zwarte muur opeens een hele mooie, luxe uitstraling.

Zwart behang met goud

Momenteel zijn zwart en goud twee hele populaire kleuren in het interieur. Hoe leuk is het dan om deze twee kleuren te combineren in één behang? Onderstaand is een voorbeeld van een effen zwart behang met daarin een mooie strakke gouden lijn. Het is een a-symmetrisch patroon waardoor het niet te stijf oogt. Door te kiezen voor een zwart behang met goud, kies je voor een luxe uitstraling op jouw muur. Dit behang is leuk voor in de woonkamer, maar kan bijvoorbeeld ook op de slaapkamer!

8x het leukste behang zwart goud

Goedkoop behang zwart

Niet iedereen heeft een breed budget. Gelukkig is er daarom ook goedkoop behang. Dit hoeft trouwens niet perse te betekenen dat het kwalitatief geen goed behang is. Als je kiest voor goedkoop zwart behang dan kies je meestal voor papierbehang. Behalve dat dit een goedkoop behang is, is het ook nog eens makkelijk aan te brengen.

Fotobehang zwart wit

Zwart wit fotobehang is ook een hele mooie keuze, het kan je muur een echte eyecatcher maken binnen je interieur. Zeker binnen een industrieel interieur past dit goed, maar het kan in heel veel interieur stylen. Populair is bijvoorbeeld een zwart wit fotobehang met palmbomen of een andere natuurfoto. Maar ook foto’s van steden zijn populair. Bijvoorbeeld een mooie zwart wit foto van Amsterdam. Doordat fotobehang van hoge kwaliteit is, komt de foto levensecht over. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het zwarte op het fotobehang op den duur vervaagd. Het meeste fotobehang heeft een speciale coating waardoor het zwart beschermd wordt tegen vervaging door uv-licht.