Zwart bestek

Bestek is jarenlang zilver geweest, maar anno 2022 kan het anders! Wat dacht je van een zwart bestek? Veel mensen vinden dat zwart bestek iets bijzonders is, het is meer stylisch en geeft een luxere uitstraling. Zeker als jij een industrieel of modern interieur hebt, dan kan mat zwart bestek een mooi detail zijn om hieraan toe te voegen. Een voordeel is trouwens dat een bestekset zwart mooi te combineren met bijna elke andere kleur!

Bestekset zwart

Bestek koop bijna altijd in een set. Op die manier sluiten nde diverse onderdelen van messen, vorken en lepels goed bij elkaar aan. De inhoud van de set verschilt per bestekset. Vaak zijn de basiselementen vorken, messen, grote en kleine lepels. Je hebt dus vier varianten. Daarbij kun je kiezen uit bijvoorbeeld een bestekset van 16 delen (voor 4 personen) of 24 delen (voor 6 personen). Houd er echter rekening mee dat je vaker even een mes tussendoor gebruikt, het is dus handig om een bestekset zwart te kopen die uit meer onderdelen bestaat dan je huishouden. Ben je op zoek naar een bestekset 8 personen? Bijvoorbeeld omdat je huishouden bestaat uit vier personen en je alles graag dubbel hebt? Ga dan opzoek naar een bestekset van 32 delen!

Top 10 Zwart bestek

Maak je bestek compleet

Los van de vier basiselementen, is het ook leuk om je zwarte bestek compleet te maken met andere bestekonderdelen. Je kunt hierbij denken aan koffielepeltjes, gebaksvorkjes en opschepleps. Maar ook een zwart slabestek en messenblok mag natuurlijk niet ontbreken!

Zwart slabestek

Bitz® 130141 RVS Saladebestek set 2-delig - Mat Zwart

31,90 out of stock
Laatste update was op: 20 maart 2023 21:26

Saladeset Mat Zwart van het merk Bitz.

Het saladeset is gemaakt van roestvrij staal met een coating. Dit saladeset past perfect bij de schalen van Bitz.

Zwart RVS

Het meeste zwart bestek is gemaakt van roestvrijstaal oftewel RVS. Dit betekent dat het bestek niet gaat roesten. Wel zo handig want je wilt het natuurlijk gewoon kunnen afwassen of in de vaatwasser kunnen stoppen. Bovendien is RVS sterk. Dat betekent dat er niet snel krassen en andere beschadigingen op je bestekset zullen komen. Je mat zwarte bestek blijft dus lange tijd in perfecte staat!

Is zwart bestek vaatwasbestendig?

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag als je een zwarte bestekset wilt gaan kopen. Bijna al het zwarte bestek kan in de vaatwasser. Echter het is belangrijk dat je het toch even specifiek controleert voordat je die set koopt die op het oog hebt. Vaak staat dit in de productomschrijving of staat er op de achterkant een symbooltje in de vorm van een wijnglas en een vork. Als je dit symbool ziet dan betekent dit dat je zwart bestek vaatwasbestendig is en dat het dus met een gerust hart in de vaatwasser kan.

Zwart in huis
Logo