Zwart wijnrek

Of je nu een echte wijnliefhebber bent of niet, de meeste mensen hebben wel enkele flessen wijn in huis. Natuurlijk kun je ze ergens wegzetten in een keukenkastje, maar het is het beste om wijn liggend te bewaren. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een zwart wijnrek te kopen. Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod van zwarte wijnrekken.

Onze Top 10 wijnrek zwart

Zwart metalen wijnrek

Een zwart metalen wijnrek staat heel mooi in een industrieel interieur, maar door het vaak minimalistische design past het bijvoorbeeld ook goed in een modern interieur.

Wijnpaal zwart

Wil jij een plek om je wijnflessen in op te bergen maar iets anders dan een wijnrek? Overweeg dan eens een wijnpaal! een wijnpaal is een metalen of houten balk die van de vloer tot aan het plafond loopt. Je plaats hier meerdere flessen wijn boven elkaar in. Een wijnpaal zwart is een echte eye catcher voor in je keuken! En doordat je in de hoogte gaat, bespaar je veel ruimte en kun je toch flink wat flessen wijn kwijt!

Wijnpaal zwart. Flessenpaal staand. Strak stalen wijnrek voor 19 flessen wijn.

495,00 out of stock
Laatste update was op: 27 mei 2024 19:41

Door zijn strak en tijdloos design is de flessenpaal een echte eyecather voor ieder interrieur. De flessenpaal biedt plaats aan maar liefst 19 flessen wijn.

Wanneer u de flessenpaal heeft besteld nemen wij contact met u op om de lengte te bepalen. De lengte kunt u gemakkelijk zelf opmeten. Dit doet u door de afstand te meten van het plafond tot de vloer -5mm.

- Staal
- Zwarte structuur poedercoating
- 8x4cm
- lengte tussen 200 en 300cm (langer eventueel ook mogelijk)

Waar moet je op letten bij het kopen van een wijnrek zwart?

Een zwart wijnrek vind je in vele verschillende soorten. Bij de aankoop moet je dan ook letten op een aantal aspecten

  • Aantal flessen. In de meeste zwarte wijnrekken kunnen minimaal zes wijnflessen opbergen.
  • Materiaal. Er zijn verschillende materialen. Momenteel zijn metalen wijnrekken heel populair. Maar ze kunnen ook gemaakt worden van kunststof of hout.
  • Staand of hangend? Staande wijnrekken komen veel voor, maar een hangend zwart wijnrek neemt minder ruimte in beslag en kan een mooie invulling aan de muur geven.

Zwart in huis
Logo