Zwarte marmeren eettafel

Ben je op zoek naar een echte eye catcher in je eetkamer of keuken? Kies dan voor een zwarte marmeren eettafel! Marmer is sinds een paar jaar weer helemaal terug van weggeweest! Geen wonder, deze natuursteen straalt luxe uit! Zo ook bij de zwarte marmeren eettafel, deze staat garant voor luxe en stijl. Je kunt deze marmeren eettafel zwart plaatsen in zowel een industrieel als modern interieur. Het marmeren blad is lekker glad en daardoor makkelijk schoon te maken, wat bij hout bijvoorbeeld niet altijd het geval is. Daarnaast is het materiaal sterk, kleine kans dus op krasjes.

Top 10

Waar op letten bij het kopen van een zwarte marmeren tafel?

Als je op zoek gaat naar een zwarte marmeren eettafel, dan zijn er een aantal belangrijke keuzes die je moet maken. Allereerst is het goed om te bedenken met hoeveel personen je aan tafel wilt zitten. Ga je voor een kleinere vierpersoonstafel of liever zes of zelfs acht?

Daarnaast is de vorm ook heel belangrijk. Voor vier personen kan een ronde eettafel leuk zijn, maar voor meer personen wordt dit als snel te groot. In dat geval kies je voor een rechthoekige of ovale zwarte marmeren eettafel. Het voordeel van ovaal is dat je er makkelijk meerdere mensen aan kwijt kunt dan bij een ronde tafel, maar de vorm organischer is dan bij een rechthoekige tafel. Een bijkomend voordeel van een ovale marmeren tafel is dat er geen scherpe hoeken aan zitten waar kinderen (en volwassenen) zich pijn aan kunnen doen.

Als laatste is het belangrijk om te bedenken wat voor een soort poten je onder de marmeren eettafel zwart wilt. Hierbij is niet alleen de looks belangrijk, maar ook de functionaliteit. Zijn de poten zo gepositioneerd zodat je makkelijk je benen kwijt kunt? En heb je de perfecte tafel gevonden? Vergeet dan ook niet een paar mooie stoelen erbij aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld kuipstoelen.

Zwart in huis
Logo