Zwarte pannenset

Een zwarte pannenset voor in je keuken is helemaal hip! Mooie zwarte pannen die passen bij elk interieur. Of je nu een klassiek interieur hebt en je kiest voor elegantie of je hebt een stoerder interieur, een pannenset zwart misstaat zeker niet! Zeker als je het combineert met andere zwarte elementen zoals borden, kommen of bestek dan straalt je servies een zeker luxe uit!

Waar moet je op letten bij het kopen van een zwarte pannenset?

Het allerbelangrijkste om op te letten bij het kopen van een zwarte pannenset is de warmtebron waarvoor deze geschikt is. Zeker als je inductie hebt, dan is niet elke pan hiervoor geschikt. Dubbelcheck dus voor de aankoop of de pannen wel geschikt zijn voor jouw warmtebron.

Daarnaast moet je ook kijken naar het aantal pannen dat je in de pannenset zwart wilt hebben. Los bijkopen kan na verloop van tijd misschien lastig zijn. Daarom is het beter om vooraf al goed na te denken hoeveel en welk soort pannen er in de set moeten zitten. Uit hoeveel personen bestaat je huishouden? Kook je vaak uitgebreid of eerder simpel? Gebruik je veel de oven of de airfryer of gaat alles standaard in de pan? Door over jouw kookgewoontes na te denken kun je makkelijker inschatten uit hoeveel zwarte pannen jouw pannenset moet bestaan.

Top10 Zwarte pannenset

BK pannenset zwart

BK Purity Pannenset 5-delig

139,00 in stock
Laatste update was op: 27 oktober 2022 20:14

De BK pannenset zwart Purity staan prachtig op elk fornuis. De kookpannen hebben een maatverdeling en schenkrand, handig bij het afgieten en je hebt geen maatbeker meer nodig! De wok- en koekenpannen hebben een keramische laag. Bestel BK Purity Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle BK Pannen uit...

Zwart in huis
Logo