Zwarte poef

Ben jij op zoek naar een zwarte poef, bijvoorbeeld voor in de woonkamer of kinderkamer? Een poef kan een handig extra zitelement zijn voor in huis. Je hebt een zwarte poef daarom ook in vele vormen, afmetingen en materialen. Het voordeel van een zwarte poef is dat je er weinig tot geen vlekken op ziet. Bovendien past deze kleur in elk interieur. Op een poef zit je meestal mooi rechtop, wil je graag wat gemakkelijker zitten? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van een zitzak.

Zwarte poef rond

Een ronde zwarte poef kan een leuk zit element zijn. Het voordeel van de ronde vorm is dat dit een wat meer natuurlijke vorm is wat hardere elementen zoals een vierkante bijzettafel makkelijker kan breken. Een zwarte poef rond kan de ruimte een speelser effect geven.

Met goud

Velvet of fluweel

Velvet, ook wel soms fluweel of velours genoemd, is de laatste jaren weer super populair! Een zwarte poef velvet straalt een bepaalde luxe uit en zie je bijvoorbeeld terug in een ‘hotel chique’ interieur. Je kunt een zwarte velvet poef ook mooi combineren met goud of messing. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de fluwelen poef een goud kleurige rand aan de onderkant heeft.

Top 10 Zwarte poef velvet

Zwarte poef met opbergruimte

Een andere optie is om te kiezen voor een zwarte poef met opbergruimte. Handig om bijvoorbeeld tijdschriften of de afstandsbedieningen in op te bergen. Ook als de poef op de kinderkamer staat kun je altijd wel wat extra opbergruimte gebruiken.

Zwarte poef leer

Leer is natuurproduct. Veel mensen vinden dit mooi en kwaliteit uitstralen. Het kan echter ook zijn dat een zwart leren poef eerder scheurtjes gaat vertonen als deze niet goed onderhouden wordt en het leer bijvoorbeeld uitdroogt. Van origine zie je een poef leer veel terug in Oosterse culturen. Wel leer maar iets diervriendelijker? Kies dan voor ecoleer of faux fur.

Zwart in huis
Logo