Zwarte prullenbak

Een zwarte prullenbak hoeft al lang niet meer in een hoekje van je badkamer of keuken te staan. Tegenwoordig mag de prullenbak zwart namelijk een echte eye catcher in je interieur zijn! Wat denk je bijvoorbeeld van de Brabantia newicon zwart, een echte design klassieker? En kies je dus voor de zwarte pedaalemmer of liever toch een zwarte sensor prullenbak zoals de Colter van Made.com of de Brabantia Bo Touch Bin? Bekijk hier alle zwarte prullenbakken of lees eerst onderaan de pagina waar je op moet letten bij het kopen van de juiste prullenbak.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zwarte prullenbak?

  • De ruimte. In welke ruimte wil je de prullenbak gaan gebruiken? In de keuken heb je namelijk een vele grotere prullenbak nodig dan in de badkamer.
  • De inhoud. Aan de hand van de ruimte bepaal je dus ook de inhoud. Heb je een zwarte prullenbak voor in de keuken nodig? Dsn is ongeveer 30 liter voldoende voor een één of twee persoonshuishouden. Ben je met drie of meer mensen? Kies dan voor minimaal 50 liter.
  • Afval scheiden. Afval scheiden gebeurt steeds meer. Zeker als je kiest voor een prullenbak in de keuken, dan kan het handig zijn om eentje te kiezen met 2, 3 of zelfs 4 aparte bakken zodat afval scheiden heel makkelijk wordt.
  • Inbouw. In de keuken wordt er ook vaak voor een inbouwprullenbak voor in het keukenkastje gekozen. Op die manier is de prullenbak mooi uit het zicht!
  • Openen. Kies je niet voor een inbouwprullenbak? Bedenk dan hoe je je vrijstaande prullenbak het liefste opent. Kies je voor een pedaalemmer of toch liever openen via een sensor met de hand?
  • Materiaal. Na al deze functionele wensen kun je gaan kijken naar het uiterlijk. Van welk materiaal wil je dat je zwarte afvalbak is? RVS komt veel voor omdat het mooi uitziet, maar kunststof is bijvoorbeeld goedkoper en makkelijker te onderhouden.
  • Vorm. Dan nog de looks. Wil jij een rond model of toch liever een vierkante of smalle prullenbak voor in dat ene hoekje?

Top 10 zwarte prullenbakken keuken

Top 10 Brabantia prullenbak zwart

Brabantia is al jaren hét merk in Nederland voor prullenbakken en andere huishoudelijke producten. Als je kiest voor een zwarte Brabantia prullenbak, dan kies je voor kwaliteit, design en duurzaamheid. Brabantia biedt een grote verscheidenheid prullenbakken aan, de meeste zijn echter voor in de keuken. Echte designklassiekers zijn de Bo touch bin, newIcon pedaalemmer en de normale touch bin.

1
Brabantia NewIcon Prullenbak - 3 l - Matt Black
Mooie designklassier voor op de badkamer of het toilet
Nu bekijken Bol.com
2
Brabantia NewIcon Prullenbak - 12 l - Matt Black
24 x 40 x 25,1 cm (BxHxD) | 12 liter
Nu bekijken Bol.com
3
Brabantia Slide Bin Prullenbak - 5 l - Mat zwart
20,5 x 32,5 x 21,5 cm (BxHxD) | 5 liter
Nu bekijken Bol.com
4
Brabantia Touch Bin Prullenbak - 60 l - Matt Black
40,1 x 71,5 x 40 cm (BxHxD) | 60 liter
Nu bekijken Bol.com
5
Brabantia Bo Touch Bin Prullenbak - 2 x 30 l - Matt Black
54,5 x 65,6 x 31,2 cm (BxHxD) | 60 liter
Nu bekijken Bol.com
6
Brabantia NewIcon Prullenbak - 30 l - Matt Black
30 x 67,5 x 29,3 cm (BxHxD) | 30 liter
Nu bekijken Bol.com

Badkamer zwart prullenbakje

De badkamer is nog zo’n plek in huis waar een prullenbakje onmisbaar is! Kies voor een klein prullenbakje zwart van 3 of 5 liter. Het makkelijkste is om te kiezen voor een pedaalemmer zodat je het makkelijk met je voet kunt openen. Als je dan toch bezig bent, vergeet ook niet het prullenbakje voor op de wc.

1
Five pedaalemmer 3 liter met Bamboe Deksel - Zwart
Kleine pedaalemmer voor op het toilet met bamboe deksel
Nu bekijken Bol.com
2
Stangvollby Pedaalemmer - 5 Liter - RVS - Zwart
Mooi prullenbakje zwart voor op de badkamer
Nu bekijken Bol.com
3
Brabantia NewIcon Prullenbak - 3 l - Matt Black
Mooie designklassier voor op de badkamer of het toilet
Nu bekijken Bol.com
4
QUVIO Afvalemmer open - 12 Liter -Zwart
Door de open bovenkant handig om snel wat weg te gooien
Nu bekijken Bol.com
5
OKNE Prullenbak met Sensor - 15 Liter - RVS - Zwart
Gaat automatisch open door de sensor, handig op de wc
Nu bekijken Bol.com
6
Relaxdays pedaalemmer 3 liter - metaal - Zwart
Leuk retro design voor op de badkamer of het toilet
Nu bekijken Bol.com

Zwart in huis
Logo