Zwarte visgraat tafel

Visgraat is de laatste jaren natuurlijk enorm populair geworden voor de vloer. Maar wist je dat de visgraat tafel ook bestaat? Het visgraat patroon zorgt meteen voor een bijzondere en luxere look dan een normaal tafelblad. Natuurlijk geheel in lijn om ons zwart interieurblog zoeken we ook voor jou de leukste zwarte visgraat tafel uit!

Onze Top 10 zwarte visgraat eettafels

Zwarte visgraat eettafel kopen?

Op zoek naar een zwarte visgraat eettafel? Die hebben wij voor je gevonden! Bij het kopen van een eettafel kun je het beste letten op drie aspecten: de vorm, het materiaal en de grootte. Een rechte of vierkante eettafel is vaak praktischer, maar een ronde of ovale zwarte visgraat eettafel zorgt voor een speelser effect. Bovendien kun je met een ronde eettafel makkelijker met iedereen aan de hele tafel praten.

Ben je daarnaast op zoek naar een zwarte visgraat eettafel voor vier, zes of meer personen? Deze keuze is afhankelijk van je gezinssamenstelling en ook hoeveel bezoek jullie ontvangen. Natuurlijk moet er wel genoeg ruimte en budget zijn als je op zoek naar naar een grotere visgraat eettafel.

Als je op zoek bent naar een zwarte eettafel met visgraat patroon, dan kom je qua materiaal al snel uit op hout. Hierbij is mangohout een houtsoort dat veel gebruikt wordt. Andere opties zijn eikenhout of acacia. Liever iets heel anders? Bekijk dan een zwarte marmeren eettafel of een ovale eetkamertafel.

Zwart in huis
Logo